Stanko d.o.o.

Naša osnovna djelatnost je postavljanje svih vrsta podnih i zidnih obloga te priprema podloge.

Nudimo kompletan asortiman riješenja i usluga za uređenje Vašeg interijera i exterijera

Kvacica

Opremanja

Vrlo kvalitetno i precizno vršimo montaže namještaj  poslovnih prostora, trgovačkih centara kao i hotela.

Kvacica

Podopolagački radovi

ugrađujemo sve vrste podnih obloga: Parketa, PVC obloga, kaučuka, vinila, i tepiha, kao i veliki izbor dekorativnih ljevanih epoxidnih podova.

Kvacica

Kompletne adaptacije interijera

Oblaganje zidova raznim zidnim oblogama, gipskartonski radovi (knauf sistemi) i soboslikarski radovi.

Kvacica

Keramičarski radovi

Postavljamo sve vrste keramičkih pločica vrlo visoke kvalitete.

Naša osnovna djelatnost je postavljanje svih vrsta podnih i zidnih obloga te priprema podloge.

Nudimo kompletan asortiman riješenja i usluga za uređenje Vašeg interijera i exterijera trudimo se pružiti kvalitetnu uslugu te Vam ispuniti svaku želju kako bi bili zadovoljni i sretni.

Tvrtka Stanko d.o.o osnovana je 2005.g sa djelatnošću postavljanja podnih i zidnih obloga. Od samog početka smo prepoznati na domaćem i inozemnom tržištu te se ubrzo širimo i van granica u Sloveniju i Austriju.Osnovana je na iskustvima donešenih iz inozemstva koja se temelje na visokoj kvaliteti i savršenoj koordinaciji. Našu ozbiljnost i poslovna odgovornost potvrđuju brojni poslovni partneri koji surađuju s nama več dugi niz godina.

U početku smo se bavili samo postavljanjem podnih i zidnih obloga od svih vrsta parketa i drvenih podova, raznih PVC i tekstilnih obloga pa sve do dekorativnih epoxidnih masa, ali budući da je na tržištu sve veća potražnja za uslužnim djelatnostima koja su u mogućnosti odraditi brzo, kvalitetno i kompletno uređenje interijera odlučili smo se polako prilagođavati potražnji te tako do danas imamo nekoliko stručnih timova za obavljanje svih potrebnih poslova u uređenju interijera.
Sa strane možete vidjeti naše poslovne partnere i neke od poznatijih objekata koje smo odradili.

Hrvatski