+385959170675

Parket

YOU WISH, WE MAKE

Parket

Parket

Bilo da je riječ o masivnom ili gotovom parketu, drveni podovi opcija su koja je i danas vrlo čest odabir klijenata. Parket u smislu malih drvenih daščica složenih u riblju kost odavno nije jedina opcija, a također prva klasa (ona koju čine odabrani i jednako prošarani komadi) modernom dizajnu današnjice ne predstavlja izazov. Mogućnosti izbora su, današnjim metodama proizvodnje i različitim stupnjevima obrade, dovedene do točke gdje svaki klijent odabire i prilagođava finalni proizvod svojim željama, mogućnostima i potrebama svog doma.

Prednosti


Prednost drvenih podova u odnosu na ostale je dugotrajnost, lako održavanje i toplina prostora koju dobivamo ugradnjom parketa u vaš dom ili poslovni prostor.

Održavanje


Ovisno o vrsti i debljini, parketi nam dozvoljavaju da im nakon određenog vremenskog perioda, vratimo stari sjaj. Bilo da se radi samo o poliranju, brušenju ili takozvanom bajcanju (proces u kojem možemo mijenjati nijansu i boju parketa) vaši podovi nakon odrađenih pojedinih radova mogu izgledati potpuno drugačije i kao novi. Visoki sjaj također nije više jedini izbor završne obrade. Sve češći odabiri naših klijenata su polu-mat i uljani izgled ovisno o cjelokupnom dizajnu interijera, željama klijenata i načinu održavanja.

Parketi


You wish, we make